Představení hlavních partnerů závodu
26. 11. 2019 10:00
Bez sponzorů již téměř není možné si žádnou sportovní akci představit, ani MCVV ne. Dovolte nám tedy prezentovat společnosti jejichž pomoc nám pomáhá připravit každoročně "Verandu" na té úrovni jak ji znáte ...

Composit Airplanes - společnost s více než dvacetiletou tradici v oblasti výroby pevnostních laminátových dílů pro letadla všech typů a kategorií.

De Heus - je mezinárodní působící společnost, jejíž hlavní aktivitou je výroba a prodej vysoce kvalitních krmiv pro hospodářská zvířata. Patří mezi 20 největších dodavatelů krmiv na světě a 3 největší výrobce krmiv v Evropě.

Ekometal-E - spolehlivý partner v oblasti strojírenské výroby zabývající se výrobou a službami v oblasti filtrace plynů a se zkušenostmi v oboru svařování ocelových konstrukcí, obrábění a výroby uzavíracích elementů.

Chonet - značka společnosti CTI Choceň, která v Chocni a okolí poskytuje bezdrátové i optické připojení do internetu pro domácnosti i firmy

IvecoBus - mezinárodní lídr ve vývoji, výrobě, marketingu a servisu rozsáhlé řady lehkých, středně těžkých a těžkých užitkových vozidel.

Labeta - je již 25 let synonymem tradičního českého pečení, vaření a zavařování nejen marmelád a džemů ve výtečné kvalitě. Labeta je jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Lesy ČR - státní podnik jehož hlavní činností je obhospodařování více než 1,3 mil. ha lesního majetku ve vlastnictví státu a péče o více než 38 tisíc km určených vodních toků a bystřin.

Nad Orlicí - Místní akční skupina sdružující podle principu partnerství a v Leaderovském duchu venkovské podnikatele, hospodáře, spolky a obce s cílem dosáhnout lepšího rozvoje venkova v kraji tří Orlic.

PSP izoterm Vysoké Mýto - Společnost se zabývá výrobou sendvičových panelů pro obytné kontejnery, chladírenské a mrazírenské boxy, automobilové nástavby a lehké montované stavby metodou pěnění do dutin, izolační panely pro stavebnictví.

Starmon - společnost zabývající se vývojem, projekcí, výrobou a montáží zabezpečovacích, informačních a diagnostických systémů pro kolejovou dopravu.

Hlavní partneři


Partneři
Akci podporují