Představení hlavních partnerů závodu
29. 11. 2018 12:00
Bez sponzorů již téměř není možné si žádnou sportovní akci představit, ani MCVV ne. Dovolte nám tedy prezentovat společnosti jejichž pomoc nám pomáhá připravit každoročně "Verandu" na té úrovni jak ji znáte ...

Autoneum - společnost patřící mezi světové lídry v akustických a tepelných řešeních pro automobilový průmysl. Česká centrála firmy se sídlem ve švýcarském Winterthuru se nachází v Chocni.

Chonet - značka společnosti CTI Choceň, která v Chocni a okolí poskytuje bezdrátové i optické připojení do internetu pro domácnosti i firmy

IvecoBus - mezinárodní lídr ve vývoji, výrobě, marketingu a servisu rozsáhlé řady lehkých, středně těžkých a těžkých užitkových vozidel.

Labeta - společnost s mottem snadného a rychlého vaření, s důrazem na skvělou kvalitu za rozumnou cenu. Zkrátka s výrobky Labety je "Raz dva navařeno…"

Lesy ČR - státní podnik jehož hlavní činností je obhospodařování více než 1,3 mil. ha lesního majetku ve vlastnictví státu a péče o více než 38 tisíc km určených vodních toků a bystřin.

Starmon - společnost zabývající se vývojem, projekcí, výrobou a montáží zabezpečovacích, informačních a diagnostických systémů pro kolejovou dopravu.

Hlavní partneři


Partneři
Akci podporují